پژوهشگران به دنبال درك اين موضوع هستند كه آيا استفاده از ادويهجات ميتواند به پوشاندن طعم تلخ كمك كند و سبزيجات را براي اين گروه از افراد جذابتر كند. به گفتهي اسميت پژوهشهايي بايد بهمنظور يافتن روشهايي براي تشويق اين افراد به خوردن سبزيجات انجام شود. او گفت: ما اميدواريم مسيرهاي جديدي را پيدا كنيم كه افراد داراي اين ژن بتوانند با آن طعم بهتري به غذاهاي خود بدهند. ما اميدواريم در نهايت بتوانيم از اطلاعات ژنتيكي براي مشخص كردن اين موضوع كه كدام سبزيجات براي افراد قابل پذيرش هستند و كدام ادويهها موجب ميشود سبزي براي اين گروه از افراد جذابتر شود، استفاده كنيم تا آنها بتوانند سبزيجات بيشتري بخورند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/8 ساعت: ۱۹ توسط:dezful-pajunk-forceps :
علت اينكه برخي افراد قادر به تحمل طعم انواعي از سبزيجات نيستند، در ژنهاي آنها نهفته است. پژوهشگران دانشگاه كنتاكي بر اين باورند كه يك ژن خاص موجب ميشود كه تركيبات موجود در سبزيها باعث شود آن سبزيها مزهي تلختري براي برخي افراد داشته باشند، بنابراين اين گروه از افراد از مصرف سبزيجاتي مانند كلم بروكلي، كلم بروكسل و جوانهها كه براي سلامتي قلب مفيد هستند، خودداري ميكنند.
ژن طعم
هر فرد دو نسخه از ژن TAS2R38 را به ارث ميبرد. اين ژن كد كنندهي پروتئيني است كه در گيرندههاي چشايي زبان توليد ميشود و به ما اجازه ميدهد مزهي تلخي را درك كنيم. اين ژن دو الل يا واريانت ژني به نامهاي AVI و PAV دارد. افرادي كه دو نسخه از واريانت AVI را به ارث برده باشند، در برابر مزهي تلخ ناشي از مواد شيميايي خاص حساس نيستند.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/8 ساعت: ۱۹ توسط:dezful-pajunk-forceps :